avatar

Ricard Vilanova

dissenyador gràfic

social-tel
social-tel

Hola,


Ricard Vilanova

Em dic Ricard Vilanova, dissenyador gràfic des de 1988.

He treballat sobretot en la maquetació i disseny de revistes, catàlegs i altres publicacions i promocions enfocades en el màrqueting directe. Però també he fet coses molt interessants en imatge corporativa i disseny i programació web.

En el seu moment vaig decidir “inventar-me” Estudi Melic: per posar-me a disposició de pimes, multinacionals, administració pública i persones amb idees de negoci que puguin necessitar assessorament en serveis de disseny i comunicació gràfics en els àmbits de comunicació, màrqueting i publicitat.

D’una altra cosa no ho sé… però d’experiència, sobrada! ;-)

Serveis de disseny,


Necessites un web? Segur que et puc ajudar!

services-web

Des del disseny d’un web podem controlar-ne els elements funcionals (interfície d’usuari), les opcions estètiques (comunicació gràfica) i els factors tècnics (programació). Però saber comunicar allò que volem als nostres clients potencials és el nostre principal objectiu.

Potser ara “només” necessites un logotip…

services-branding

El logotip és la pedra angular de la imatge corporativa de qualsevol empresa. La correcta aplicació i articulació d’aquesta normativa gràfica corporativa, serà la base de l’èxit o fracàs de l’acceptació de la marca (empresa o producte).
 
 

O potser necessites un fullet o un catàleg?

services-graphic

Fins l’arribada de les noves tecnologies, de sempre, he estat especialistes en revistes, catàlegs i fullets. Ara en diríem comunicació gràfica off-line (en contraposició de la versió web on-line), però en definitiva l’origen de la comunicació gràfica.
 
 

Diga’m una cosa bonica,


Pel cap baix tens almenys 5 opcions per contactar amb mi:
1. Omple aquest formulari
2. Envia’m un e-mail a hola@ricardvilanova.com
3. Truca’m per telèfon al  639 86 41 08 i digues la contrasenya “T’invito a un cafè. Quan et va bé que quedem?”
4. Passa per casa (avisa abans):
Av. Mas d’en Serra, 22-24, 3r 2a - 08812 Les Roquetes (Sant Pere de Ribes)
5. Quan em vegis pel carrer, saluda’m.

Que no sigui dit que per la meva part no he donat opcions… Si a sobre em dius una cosa bonica, em tindràs el cor robat per sempre. ;-)

Gràcies.
--
Salut.